Ett mänskligt teknikbolag med din säkerhet i fokus.

Nya tider innebär nya hot. Med en kombination av ny teknik, beprövade lösningar och engagerade medarbetare arbetar vi på Sinfrid för att öka våra kunders trygghet – dygnet runt, alla dagar.

ID-Bevakning

Image

Om Sinfrid

Sinfrid erbjuder smarta tjänster för din trygghet. ID-bevakning som larmar vid ID-kapning och skyddar din kreditvärdighet medan du ägnar dig åt roligare saker. Effektiva spärrtjänster för det fall att du skulle bli bestulen på – eller helt enkelt tappa bort – kreditkort, ID-handlingar eller mobiltelefonen, samt stöldskyddsdekaler att fästa på värdesakerna, så att de kan komma till rätta.

Jag startade Sinfrid eftersom jag vet att med bra trygghets­tjänster av olika slag så kan du leva ett rikare liv, utan oro och med ett skyddsnät för det fall att något händer. Med en kombination av beprövade lösningar, ny teknik och engagerade medarbetare, så arbetar vi för en tryggare värld där ingen ska behöva bli utsatt för bedrägerier.

Claes Julin, grundare Sinfrid

Image

Våra löften till dig som kund

Image

Hög kvalitét

Vi är ett nyfiket teknikbolag från Sverige, som med hög kunskap och lång erfarenhet inser vikten av att kryptera information enligt gällande lagar och regler. Vi tummar aldrig på din säkerhet eller på kvalitén i våra tjänster.

Image

Full koll

Vi bevakar dina personuppgifter – dygnet runt. Förändras något så larmar vi dig. Vi hjälper också till om du råkar ut för stöld eller tappar värdesaker. Vårt mål är att du ska känna kontroll, utan att behöva tänka på det.

Image

Ett inre lugn

För att må bra behöver vi känna oss trygga – känna frid i sinnet. För oss på Sinfrid står dina behov i centrum och ditt välbefinnande går hand i hand med vår framgång. När du känner sinnesfrid, då har vi gjort vårt jobb.

Image

Vi tar din integritet på största allvar.

Alla våra tjänster är utvecklade i Sverige med den högsta säkerhetsnivån och följer samtliga lagar och regelverk. Sinfrid behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) och vår integritetspolicy. Dina uppgifter hanteras via en krypterad SSL-länk (https) och lagras enbart på servrar inom EU.